Príslušenstvo pre multifunkčné náradie Makita

Existujú tri rôzne kategórie systému pripojenia Starlock pre multifunkčné náradie:

  • Starlock
  • StarlockPlus
  • StarlockMax.

Každý typ je prispôsobený výstupnému výkonu kompatibilných oscilačných zariadení.

Vďaka novému kódovaniu prispôsobenému výkonnostným triedam strojov je možné pripojiť iba príslušenstvo kompatibilné s výkonom stroja. To chráni pred preťažením a zaisťuje vyššiu úroveň bezpečnosti počas prevádzky.


Mám si vybrať systém Starlock, Starlock Max alebo Starlock Plus?

V závislosti od náročnosti úloh, ktoré vykonávate, si musíte vybrať medzi rôznymi systémami Starlock. Tradičný systém Starlock si vyberiete, ak robíte ľahké práce, kde nepotrebujete dlhé dĺžky čepelí Starlock Plus alebo Starlock Max.

Máte o niečo ťažšie práce a potrebujete o niečo dlhšie čepele? Potom vyberte čepele Starlock Plus. Makita nemá vo svojom sortimente konkrétny stroj Starlock Plus.

Najťažšie práce alebo práce, ktoré vyžadujú dlhé píly, vyžadujú použitie stroja Starlock Max.

Ktorý kotúč na univerzálne náradie vyhovuje môjmu typu práce?

Kotúče pre viacúčelové náradie sú ľahko identifikovateľné, pretože sú farebne odlíšené.

Biela: multifunkčné čepele s bielym štítkom možno použiť na drevo aj rôzne druhy kovov, ako sú neželezné výrobky, plechové materiály, mäkké kovy. Tieto čepele nie sú vhodné pre nehrdzavejúcu oceľ.

Modrý: Na kovy sa používajú viacúčelové čepele s modrým štítkom, ale tieto čepele sú vhodné pre nehrdzavejúcu oceľ.

Hnedý: Viacúčelové čepele s hnedým štítkom sa používajú na odstránenie injektážnych zálievok alebo materiálov obsahujúcich kremeň. Zoškrabanie zvyškov betónu je možné vykonať aj pomocou tohto typu kotúčov pre viacúčelové náradie.

Sivý: Na prácu s drevom sa používajú viacúčelové čepele so sivým štítkom.

Purpurový: Viacúčelové čepele s ružovým štítkom sú veľmi rôznorodé. Patria do kategórie viacerých materiálov. V závislosti od vrchu sa môže použiť na spracovanie koberca, izolácie, tmelu, epoxidu alebo sklolaminátu.



Akcia - Príslušenstvo pre multifunkčné náradie